Grindeanu acuză USR PLUS de ipocrizie: Trebuie să se decidă dacă vrea la guvernare sau în opoziție

Sorin Grindeanu/FACEBOOK

Sorin Grindeanu susține că moțiunea celor de la USR PLUS și AUR este o jignire și nu spune altceva decât că premierul Florin Cîțu nu a respectat protocolul. Prim-vicepreședintele PSD afirmă că demisiile celor șapte miniștri sunt doar o dovadă de ipocrizie. 

„Oficial, USR PLUS pleacă de la guvernare, dar rămân totodată la guvernare cu eșaloanele doi și trei. Cu alte cuvinte, USR PLUS spune cam așa: Adio, Cîțu, dar rămân cu tine. Aflăm azi cum conducerea USR PLUS a decis că secretarii de stat, șefii de agenții, prefecții, subprefecții, toți soldățeii de la partid nu demisionează, rămân în continuare conectați la banul public și la resursele țării. (…) Mimați, cu alte cuvinte, ieșirea de la guvernare prin șapte demisii, dar vă lăsați în același timp gașca de interese alături de Cîțu, cel pe cae îl huliți de dimineața până seara”, a declarat Sorin Grindeanu.

„Această imagine de azi e cea mai grăitoare dovadă a unu circ ordinar, marca USR PLUS în care au cooptat și AUR. PSD nu va intra în acest circ al USR și PNL”, a mai spus Grindeanu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.