Ciolacu susține că justiţia nu îşi face datoria în privința primarului Sectorului 1, Clotilde Armand

FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu
FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a anunţat că Pro România, PPUSL şi ALDE se alătură demersului PSD de a strânge semnături în vederea organizării unui referendum de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

„Semnăm cu toţii un acord politic săptămâna aceasta să ne unim forţele pentru a strânge… dacă nimeni nu…. justiţia nu îşi face datoria şi nu îi cheamă măcar la audieri pe membrii familiei, pe angajaţii care mergeau prin clădirea Biroului Electoral de sector şi pe dânsa (pe primarul Clotilde Armand – n.r.), că nu are nicio imunitate”, a declarat Ciolacu, la România Tv.

Liderul PSD a adăugat că „am văzut toţi la televizor un grup infracţional organizat care au furat voturi”; iar în acest context consideră că speţa este de competenţa DIICOT.

„Este evident. Nu mai are rost să mai aşteptăm de la vreun magistrat vreo decizie. Eu, ce mă aşteptam de la magistraţi este să înceapă audierile. Cu adevărat, SIIJ-ul face o anchetă pentru că preşedintele Biroului Electoral de sector este un magistrat, aşa este legea, dar restul toţi sunt magistraţi?”, a adăugat Marcel Ciolacu, potrivit News.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.