Programul ”Rabla Clasic”, suplimentat cu alte 20.000 de prime de casare

Programul Rabla Clasic, suplimentat e astazi cu alte 20.000 de prime de casare
sursa foto: Google

Dacă doriți să casați un autoturism mai vechi de opt ani puteți merge, începând de astăzi, la producătorii validaţi pentru a accesa „Rabla Clasic”. Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a anunat că bugetul programului a fost suplimentat cu 130 de milioane de lei, sumă care reprezintă aproximativ 20.000 de prime de casare. Programul Rabla Clasic a ajuns la a 15-a ediţie.

”Începând de luni, 19 august, ora 10:00, Programul Rabla Clasic va fi din nou disponibil, Cei care doresc să scape de maşina veche, poluantă şi să o înlocuiască cu una nouă, mai prietenoasă cu mediul, se pot adresa direct dealerilor auto înscrişi în Program”, a transmis Ministerul Mediului.

Programul Rabla Clasic: 20.000 de prime de casare

Bugetul Programului Rabla Clasic a fost suplimentat cu 135 milioane lei, sumă care reprezintă aproximativ 20.000 de prime de casare. ”Astfel, numărul primelor de casare acordate în anul 2019 va depăşi numărul primelor de casare acordate până acum de Administraţia Fondului pentru Mediu în cei 16 ani de când se derulează acest program, totalizând 55.000 de prime de casare acordate în cadrul acestui an”, a precizat Ministerul Mediului.

Prin Programul Rabla Clasic, aflat la a 15-a ediţie, au fost casate peste 550.000 de autovehicule vechi, poluante şi au fost achiziţionate peste 300.000 de maşini noi, care poluează mai puţin.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here