Plimbări cu hidrobicicleta pe Lacul Drumul Taberei. Ce spune primarul Gabriel Mutu

hidrobicicleta pe Lacul Drumul Taberei

De astăzi se pot face plimbări cu hidrobicicleta pe Lacul Drumul Taberei, grație unei investiții realizate de Primăria Sectorului 6.

Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, a dat startul plimbărilor cu hidrobicicleta pe lacul din Parcul Drumul Taberei, acolo unde a fost amenajat cel mai mare ponton plutitor din țară.

Toți cei care vizitează Parcul Drumul Taberei, reabilitat integral de autoritatea locală a Sectorului 6, au la dispoziție noi modalități de petrecere a timpului liber. „Am promis că voi reda locuitorilor Sectorului 6 mândria de a face parte din această comunitate. Am reușit, până în prezent, să reamenajez spații abandonate de zeci de ani, iar Parcul Drumul Taberei este un exemplu de proiect pe care l-am deblocat și reamenajat cu succes.Venim cu un nou punct de atracție în parc: plimbarea cu hidrobicicletele pe lac. Foarte mulți bucureșteni care au copilărit în zonă își amintesc cu plăcere de acestă modalitate de relaxare și distracție, așa că îi invit să retrăiască acele momente”, a spus Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Cu hidrobicicleta pe Lacul Drumul Taberei. Trei zile, gratis

Până duminică hidrobicicletele vor putea fi utilizate gratuit, în limita disponibilității, prezentând actul de identitate al unui adult și respectând normele stabilite prin regulamentul afișat pe ponton.

De marți, 20 august 2019, închirierea se face contra sumei de 10 lei/oră. Hidrobicicletele au o capacitate de două locuri, respectiv patru locuri – pentru doi adulţi plus doi copii. Lacul de agrement din centrul Parcului Drumul Taberei are o suprafaţă de 1,18 hectare şi o adâncime medie de un metru, având amenajată în mijloc o fântână arteziană cu jocuri de ape.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here