Acuzaţii ŞOC după dubla crimă de la Oneşti: Poliţia l-a împuşcat pe fratele meu, apoi l-au declarat de COVID să nu facă autopsie!

crimeonesti, fotoi sursa: google
crimeonesti, fotoi sursa: google

Familia bărbatului de 38 de ani ucis la Onești acuză că acesta ar fi fost de fapt împușcat poliţiştii în timpul intervenției.

Fratele acestuia spune că are informații că în zona abdomenului fratelui său există leziuni similare cu cele produse prin împușcare, însă cu gloanțe de cauciuc.

Bărbatul de 38 de ani a fost depistat post -mortem cu COVID-19, astfel că medicii refuză să îi facă o autopsie, iar cadavrul e predat familiei în sac. Paul Istoan, fratele victimei, spune că fratele său a avut coronavirus acum o lună.

CITEŞTE ŞI: Poliţiştii şi-au dat cu stângul în dreptul înainte de dubla crimă din Oneşti: Au pierdut timpul!

Silviu Iștoan, în vârstă de 38 de ani, și Dan Patatu, în vârstă de 55 de ani, verificau instalația electrică a apartamentului în momentul în care Gheorghe Moroșan i-a sechestrat și apoi i-a ucis.

Victimele- doi electricieni

Bogdan Bănică, președinte executiv Sindicatul Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS, a postat, pe site-ul său, cine sunt victimele agresorului din Onești.

Este vorba de doi electricieni, Silviu Iștoan, în vârstă de 38 de ani, respectiv de Dan Patatu, în vârstă de 55 de ani.

„Cei doi electricieni au murit luni, după ce au fost înjunghiaţi de fostul proprietar al casei unde ei verificau o instalaţie electrică. Silviu rămăsese orfan de mamă de la vârsta de 3 ani, fiind crescut doar de tată și de fratele său mai mare”, spune Bogdan Bănică.

Primăria Oneşti au anunţat, marţi, că se va vota în Consiliul Local un proiect de acordare a unor ajutoare de urgenţă pentru familiile celor doi bărbați decedați.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here