Cătălin Rădulescu „Mitralieră”: Cei care vor alegeri să-și asume crimele și morții!

Catalin Radulescu

Fostul parlamentar PSD Cătălin Rădulescu, cunoscut drept „deputatul mitralieră“ după ce a spus că ar fi păstrat acasă o mitralieră AKM de la Revoluţie, avertizează că cei care vor neapărat să se organizeze alegerile parlamentare la începutul lunii decembrie „trebuie să-și asume crimele”.

Fostul membru PSD – care acum deschide lista candidaţilor PER la Camera Deputaţilor în Argeş – a precizat în interviul acordat Adrianei Bahmuțeanu, pentru ziarul Cetățeanul că alegerile nu vor face decât să crească numărul victimelor pandemiei.

CITEȘTE ȘI Profețiile profesorului Bichir: În 4 ani, PMP va înghiți PNL. Orban nu va mai face ce vrea el!

Cei care vor să țină alegerile pe data de 6 să-și asume crimele și morții. Preferăm să nu mergem în Parlamentul României, pentru că e mai importantă viața oamenilor. Când scoți afară 6-7 milioane de oameni, vor exploda cazurile…”, a declarat Cătălin Rădulescu.

Cu toate acestea, deputatul „mitralieră” nu este de acord nici să poarte mască, nici să se vaccineze anti-covid.

„Nu suntem de acord să există obligativitatea a ceva. Cum vă obligă pe dumneavoastră, care sunteți mamă, să vă vaccinați copiii fără să vreți. Noi suntem pentru opțiunea românului să poarte mască. (…) Cred că nu o să fac vaccinul anti-covid. Este un virus ca oricare altul, trebuie să ne obișnuim să trăim cu el”, a mai spus deputatul „mitralieră”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here