Profețiile profesorului Bichir: În 4 ani, PMP va înghiți PNL. Orban nu va mai face ce vrea el!

Florian Bichir
Florian Bichir

VIDEO Candidat la parlamentare din partea PMP, Florian Bichir, jurnalist și profesor universitar, face profeții incredibile: în cel mult 4 ani, PMP va absorbi PNL și va ajunge la guvernare.

„O să facem un protocol cu Orban și îi spunem: nu mai face prostii!

Vom guverna cu PNL-ul doar în urma unui acord extrem de strict

În interviul acordat colegei noastre Adriana Bahmuțeanu, jurnalistul Florian Bichir a vorbit despre șansele Partidului Mișcarea Populară la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Extrem de optimist, Bichir spune că partidul său va ajunge la guvernare alături de liberali.

„Probabil, vom guverna cu PNL-ul, dar în urma unui acord extrem de strict. Dacă nu se respectă un punct – și primul punct va fi reducerea parlamentarilor la 300, nici n-avem ce discuta cu ei. Asta pentru 2020. În 2024, vom fuziona cu PNL-ul, îi vom înghiți prin absorbție, a declarat Florian Bichir.

Acesta l-a criticat pe premierul Ludovic Orban, spunând că „face prostii”, referindu-se la măsurile anti-covid, care afectează dur micii fermieri.

Întrebat de Adriana Bahmuțeanu cu se poate alia cu cineva „care face prostii”, Bichir a fost foarte ferm: „O să facem un protocol și îi spunem: nu mai face prostii! Nu o să aibă încotro, pentru că nu are cu cine să facă majoritatea”.

Închiderea piețelor, un „asasinat economic”

Florian Bichir, care deschide lista PMP la Senat în județul Argeș, spune că închiderea piețelor, pentru limitarea răspândirii pandemiei, reprezintă un „asasinat economic”.

„Dacă cei din HORECA au primit câteva ceva, țăranul român nu va primi nimic, iar acum i se mai interzice și să-și mai vândă produsele. Se pare că virusul alege numai țăranii, nu intră și în mall-uri sau nu intra între orele 21:00 și 22:00 și acum se închid cu o oră mai devreme.

În Franța, nu se deschide un mall dacă nu are 30% produse franțuzești la raft. Așa aș vreau și eu să fie la noi și voi iniția o lege în acest sens după ce voi intra în Parlament. Controlează piața cu Poliția Locală, pune-i și porcului mască, dar lasă țăranul să-și vând produsele”, a declarat Florian Bichir, în interviul acordat Cetateanul.net.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here