Șofer vitezoman, prins că circula cu peste 200 km la oră, pe un drum național

Politist
Politist

Un șofer din Brăila a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea cu peste 200 de km la oră. Șoferul vitezoman a primit o amendă usturătoare și a rămas fără permisul de conducere trei luni.

Potrivit IPJ Brăila, incidentul s-a produs vineri, pe DN2B. Un bărbat de 31 de ani a fost oprit de polițiști după ce a condus cu 201 km/h. El a fost amendat cu suma de 1.450 de lei și a rămas fără permisul de conducere timp de trei luni.

„Astăzi, în jurul orei 13:00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat în trafic pe  un brăilean, în vârstă de 31 de ani, din municipiul Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe DN 2B, în afara localității Silistraru, cu o viteză de 201 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 1450 de lei, pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Totodată, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile”, a anunțat Poliția Brăila.

Polițiștii brăileni reamintesc conducătorilor auto că depășirea limitelor legale de viteză  și viteza neadaptată la condițiile de drum reprezintă unele dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere produse pe drumurile publice.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here