Restaurant din centrul Galaţiului, închis temporar din cauza mizeriei

Foto: restaurant, Pixabay.com
Foto: restaurant, Pixabay.com

Un restaurant din zona centrală a municipiului Galaţi a fost închis temporar, miercuri, de către comisarii de la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC), localul primind şi o amendă de 30.000 de lei.

Comisarii au descoperit mizerie, produse expirate, alimente păstrate în condiţii improprii, dar şi excremente de şoarece, potrivit .stiripesurse.ro.

„Chiar dacă nu avem RCA-uri pentru maşinile din dotare şi în curând vom rămâne şi fără curent şi gaz (avem preavizul de debranşare), astăzi comisarii ANPC Galaţi s-au deplasat (per pedes) la un restaurant din zona centrală a municipiului Galaţi unde au fost descoperite deficienţe care puneau în pericol sănătatea consumatorilor. Pentru abaterile constatate a fost aplicată amendă de 30.000 lei şi a fost oprită activitatea. Este totuşi de apreciat atitudinea constructivă a patronului care a înţeles greşelile şi şi-a asumat remedierea acestora. Restaurantul nu va fi redeschis până nu remediază probleme”, a declarat Sorin Susanu, comisarul şef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Galaţi

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here