luni, iulie 22, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăFără categorieO pacientă cu COVID-19, în stare gravă, transferată de la Spitalul din...

O pacientă cu COVID-19, în stare gravă, transferată de la Spitalul din Galați la Brăila

-

O pacientă cu COVID-19, care se afla în stare gravă, a fost transferată astăzi de la Spitalul Județean Galați, la Spitalul de Urgență Brăila. Informația a fost confirmată de managerul Spitalului Județean de Urgență Brăila.

„În acest moment, este singurul pacient de la Secția Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Brăila. Am înțeles că la Galați nu mai sunt paturi libere la ATI”, a declarat managerul Spitalului de Urgență Brăila.

Și prefectul județului Brăila, Cătălin Boboc, a anunțat, pe Facebook, despre transferul pacientei cu COVID-19 din Galați.

„Pentru că mereu v-am informat corect și prompt: O pacientă din Galați, infectată cu noul coronavirus și aflată în stare critică, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Brăila, fiind internată în Secția „Anestezie Terapie Intensivă”. A fost o decizie medicală și, dincolo de orice altceva, umană. Viața unui om nu poate fi cântărită sau dezbătută. Nici Jurământul lui Hippocrate! Și nici culoare politică nu au: viața și jurământul! Am încredere că medicii brăileni vor face tot ce le stă în putință!Situația din județul Galați este mult mai gravă, iar paturile de la Terapie Intensivă sunt ocupate. Sănătate tuturor pacienților și cadrelor medicale”, a scris prefectul din Brăila, pe Facebook.

Județul Brăila are, în prezent, doar șapte cazuri de îmbolnăviri cu COVID 19, spre deosebire de Galați care are 563 de cazuri confirmare, dintre care 80 de persoane decedate.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Sute de blocuri rămân din nou fără apă caldă în Capitală!

0
Sute de blocuri din cinci sectoare ale Capitalei rămân în perioada următoare fără apă caldă. CITEŞTE ŞI: Piedone, atac dur împotriva lui Nicușor Dan: „Păcăliciule, încep să apară nenorocirile minciunilor pe care le-ai vomitat în campania electorală!” Termoenergetica anunță că...