SPANIA. Un român s-a baricadat în casă cu fiica lui și a amenințat că provoacă o explozie

catuse

Un bărbat de naționalitate română, în vârstă de 43 de ani, a fost arestat în orașul spaniol Coslada după ce s-a baricadat în locuință alături de fata lui în vârstă de 15 ani și a amenințat că va provoca o explozie cu ajutorul a două butelii cu butan, potrivit El Pais.

Silvia Perez, purtătorul de cuvânt al Poliției Naționale, a explicat presei că agenții de poliție au sosit la locul faptei în jurul orei 11.00, după ce bărbatul fusese implicat într-un episod de violență domestică.

La sosirea agenților, bărbatul s-a baricadat în locuință cu cele două fiice ale sale, în vârstă de 12 și 15 ani. Fetița cea mică a reușit să evadeze din casă însă, printr-o fereastră care se învecinează cu terasa unui vecin.

În schimb, fata cea mare, care tocmai a împlinit 15 ani în ziua respectivă, a rămas înăuntru cu tatăl ei care a reușit să-o sechestreze timp de șapte ore. Martorii spun că bărbatul a amenințat că o va tăia pe fată și că va arunca în aer clădirea.

Abia spre seară, după ce bărbatul a avut o conversație telefonică cu soția, a decis să o elibereze pe fiică și să se predea. Atât bărbatul, cât și fiica sa au părăsit locuința în perfectă stare de sănătate. Tatăl român, care nu s-a opus arestării, a rămas în custodia Poliției și a fost arestat.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here