Calvarul prin care a trecut o turistă româncă în Grecia, într-un hotel de 4 stele

FOTO: designermikele/Pixabay.com
FOTO: designermikele/Pixabay.com

O turistă româncă cazată într-un hotel de 4 stele din Grecia a povestit despre surprizele neplăcute de care a avut parte după ce a ajuns la cazare.

Femeia spune că şi-a rezervat concediul în Grecia, mai exact în Creta, încă din luna februarie, dar odată ajunsă la hotel a avut parte de o surpriză neplăcută. Condiţiile de aici erau sub orice critică, spune ea, iar ca şi cum asta nu ar fi fost de ajuns, nu se putea nici odihni din cauza gălăgiei.

Și-a spus off-ul pe grupul de Facebook Vacanţe sub 500 de euro şi a cerut sfaturi despre cum ar putea să rezolve problema. „Avem următoarea situaţie: suntem de două nopţi în Creta, iar la hotelul de 4 stele pe care l-am plătit 100% încă din februarie nu mai vrem să stăm – nu ne putem odihni din cauza gălăgiei (uşa de la intrare e de formă, se aude absolut tot ce se întâmplă pe hol). Baia e de 2 mp, mereu plină de apă pe jos, iar la baie nu avem chiuvetă, aceasta e într-unul din dormitoare (e prima dată când văd asta) şi e foarte deranjant de folosit când cineva doarme”, a scris ea.

S-a dus la recepție, a spus care sunt problemele și a cerut să i se restituie banii și să plece.

„Am comunicat managerului aceste aspecte şi ne-a spus că e fully booked şi nu ne poate schimba camera, mai vedem zilele următoare ce se întâmplă, poate nu vine cineva şi ne poate da o altă camera… Ideea e că noi vrem să ne mutăm oricum într-un alt hotel. Ştie cineva prin ce minune am putea recupera restul de 4 nopţi de cazare ce vor rămâne nefolosite?  4 stele 120 euro….”, a mai scris femeia. Ulterior, situaţia s-a rezolvat, după o altă discuţie, iar românca spune că a avut o nouă discuţie şi a reuşit în cele din urmă să rezolve problema. Soluţia a fost în cele din urmă una simplă: managerul le-a restituit banii pentru cele patru nopţi rămase, iar turiştii s-au mutat în alt hotel.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here