ITALIA. O româncă a păcălit un pensionar să-i dea 300.000 de euro

FOTO: EBSG1879/Pixabay.com
FOTO: EBSG1879/Pixabay.com

Presa din Italia relatează cazul lui Umberto, un bătrân italian care susține că a ajuns cerșetor din cauza unei românce. Tânăra l-a mințit că este fiica sa și că e grav bolnavă, astfel obținând de la acesta suma uriașă de 300.000 euro. Totul a fost dezvăluit de o emisiune din Italia.

În cadrul unei investigații realizate de emisiunea TV italiană de investigații și reportaje „Le Iene”, difuzată de postul de televiziune Italia 1, se dezvăluie povestea lui Umberto și a Alinei și cum aceasta din urmă a reușit să-l mintă pe italianul în vârstă de 82 de ani.

Din documentele analizate reiese că Alina a primit în mai multe luni câte 10.000 de euro, pentru presupusa sa operație la inimă.

Numai că, bătrânul Umberto refuză să accepte că este înșelat și, confruntat cu probele, afirmă: „E fals. Totul e un fals.” El spune asta după ce vede o fotografie cu Alina pretinzând că a suferit o intervenție chirurgicală la inimă, iar pe piept are desenată o cicatrice cu o cariocă.

Jurnaliștii italieni continuă să investigheze povestea și discută cu o femeie care pretinde că reprezintă „Ministerul Organelor”, ocupându-se de transplanturi de inimă, ficat și alte organe. Aceasta susține cu fermitate povestea Alinei, afirmând că femeia a trebuit să-și schimbe inima și ficatul.

Când este întrebată cât costă un ficat, femeia răspunde: „30.000 de euro”. Ea adaugă că o inimă costă mai mult, aproximativ 42.000 de euro.

În material apare și jurnalistul român Roco Xavi, care încearcă să-l convingă pe bătrân că totul este o înșelăciune: „Totul e o înșelăciune. Sunt multe persoane în vârstă ce sunt înșelate așa”, în explică acesta italianului de 82 de ani.

Alina e perfect sănătoasă, are o casă și două mașini

Mai mult, jurnalistul român încearcă să-i explice lui Umberto că Alina nu e de fapt fiica lui și că este perfect sănătoasă, ba mai mult, are chiar și o casă mare și două mașini. Interesant este că Alina a fost dată „de negăsit”, de justiția italiană, care decide să închidă cazul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here