ITALIA. O româncă a fost supranumită „badanta diabolică”

FOTO: sabinevanerp/Pixabay.com
FOTO: sabinevanerp/Pixabay.com

Cazul unei românce din Italia, în vârstă de 42 de ani, judecată și condamnată la închisoare, a ajuns în presa din peninsulă.

Presa italiană scrie că „Badanta diabolică”, pe numele ei Valentina Vasile, îşi alegea victimele în rândul pensionarilor italieni pe care îi seducea şi obişnuia să-i filmeze în timpul aventurilor, iar apoi îi şantaja cu fotografiile indecente. Femeia a acţionat în special în Verona şi Genoa, scrie Verona Today. Recent, ea a fost condamnată la patru ani şi trei luni de închisoare de un tribunal din Verona, iar Curtea de Apel din Veneţia a confirmat sentinţa.

Italienii relatează unul dintre cazurile care au ajuns la Poliţie şi care a dus la condamnarea româncei. Faptele datează din 2016, când femeia a sedus un pensionar cu care a avut o aventură. Românca i-a făcut fotografii chiar în timpul actului sexual, iar apoi l-a şantajat cerându-i 300 de euro pentru a nu le publica.

„Cleopatra Valentina Vasile, rezidentă în Genova, şi cunoscută în presă drept îngrijitoarea  «diabolică» , şi-a ademenit victimele pe internet punând la cale a ceea unii numesc escrocherii afective: i-a făcut pe bătrâni să se îndrăgostească şi în timpul actului sexual a înregistrat videoclipuri fierbinţi. cu care ulterior i-a şantajat:  «Dacă nu-mi dai banii, public totul pe internet»”, scriu jurnaliștii de la Verona Today.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here