Poliţia Locală a lui Negoiţă e în campanie. Maşini parcate pe podul IOR de pe Liviu Rebreanu

Poliţia Locală Sector 3, aflată în subordinea primarului Robert Negoiţă, e în campanie electorală şi, în consecinţă, nu dă amenzi.

Că dacă ar da nu am vedea maşini parcate neregulamentar prin tot sectorul. Duminică, fenomenul parcării fiecare pe unde apucă a atins apogeul pe bulevardul Liviu Rebreanu, în zona Parcului IOR.

Maşinile erau parcate inclusiv pe linia de tramvai, acolo unde între şine a fost plantat gazon. Ba, mai mult, parcarea de pe linia de tramvai era la ordinea zilei şi pe podul IOR, cel care separă cele două parcuri – IOR 1 şi IOR 2. Din cunoştinţele noastre, staţionarea pe pod constituie contravenţie, în accepţiunea Codului Rutier, darămite parcarea.

„Se interzice oprirea voluntara a vehiculelor: (…) c) pe poduri, pe şi sub pasaje denivelate, pe viaducte şi în tuneluri”, se arată în Codul Rutier.  Aşteptăm ca Poliţia Locală Sector 3 să iasă din campanie electorală şi să aplice legea pe „feuda” lui Robert Negoiţă.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. HCLS3 NR. 90
    „INCEPAND CU DATA DE 1.8.2011 PLS3 SE REORGANIZEAZA IN DIRECTIA GENERALA DE POLITIE LOCALA SECTOR 3 , INSTITUTIE PUBLICA DE INTERES LOCAL CU PERSONALITATE JURIDICA AFALTA SUB CONDUCEREA CONSILIULUI LOCAL SECTOR 3”

    DECI NU MAI E SUB NEG-OITA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here