O nouă avarie la RADET. 60 de blocuri din sectoarele 5 și 6 au rămas fără căldură și apă caldă

Înfiinţarea a două companii municipale cum să dai în judecată RADET avarie la RADET

O nouă avarie la RADET, după numeroasele astfel de incidente din ultima perioadă, a lăsat vineri dimineață  aproape 60 de blocuri din sectoarele 5 şi 6 fără căldură şi apă caldă.

În urmă cu doar o săptămână, cu aceeaşi problemă s-au confruntat bucureştenii care locuiesc în 200 de blocuri din sectoarele 2 şi 3. De vină ar fi starea proastă a conductelor, care nu au fost schimbate de zeci de ani, potrivit administratorului special al RADET, Alexandru Burghiu.

Abia la noapte ar putea fi remediată această avarie la RADET

El a precizat pentru Digi24 că se lucrează în patru puncte termice pentru remedierea avariei. Conform oficialului regiei de termoficare din București, abia vineri seară, la ora 22,00, cetățenii din zonele Răzoare, Drumul Sării, Drumul Taberei şi Sebastian vor avea din nou căldură şi apă caldă. Nu sunt doar blocuri de locuințe afectate, ci şi o casă de copii şi un liceu.

De asemenea, au rămas fără apă caldă şi căldură şi zeci de imobile din Sectorul 1, ”din cauza lipsei energiei electrice la punctul termic”, în urma unei avarii a ENEL. Sunt probleme cu furnizarea la zeci de imobile de pe str. Sfânta Maria, Str. Turda, Str. Serdarului, Str. Clucerului Str. Radu Boiangiu, Str. Paharnicului, Str. Anda Călugăreanu, Str. Ion Neculce, Bd. Iordache Golescu, Str. Av.Sănătescu şi Str. Av. Stâlpeanu.

Reluarea furnizării în aceste zone este estimată pentru vineri, la ora 10.00.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here