Simona Halep rămâne suspendată

Simona Halep FOTO: Captură Youtube
Simona Halep FOTO: Captură Youtube

Simona Halep  aşteaptă verdictul în cazul suspiciunilor de dopaj, care trebuia dat în luna februarie însă a fost amânat.

Tribunalul Independent Sports Resolutions ar fi trebuit să o audieze pe Simona Halep la mijlocul lunii trecute. Întâlnirea a fost amânată deoarece noul șef al Agenției Internaționale de Integritate a Tenisului a spus că are nevoie de mai mult timp să se documenteze și să afle care sunt probele.

Judecătorii au decis că vor analiza probele depuse de avocații Simonei, doar după ce acestea vor fi analizate într-un laborator acreditat de Agenția Mondială Anti-Doping (WADA).

Jucătoarea din Constanţa a angajat, după declanșarea scandalului de dopaj, o agenție franceză de toxicologie și farmacologie care i-a analizat cazul. Investigatorii au concluzionat că suplimentele alimentare pe care le folosește Simona Halep au fost contaminate accidental cu substanța activă din Evrenzo.

Astfel, compoziția, caracteristicile de fabricație, prezentarea și etichetarea suplimentelor ar fi fost neconforme și ar fi modificat produsele ingerate de tenismena română, transmite RADIO CONSTANŢA.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.