Noi percheziții la cel mai mare agricultor din Deltă. Ce au căutat procurorii DIICOT la sediul Agrodelta Sireasa

Agrodelta Sireasa gradații de merit

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Tulcea au făcut joi dimineața o percheziție la sediul Agrodelta Sireasa SA, din județul Ilfov, cel mai mare producător agricol din Delta Dunării.

La acțiune au participat ci efective ale Jandarmeriei Române. Pe 18 octombrie 2018, procurorii DIICOT au mai făcut o descindere la sediul Agrodelta Sireasă, companie controlată de fostul senator PDSR Traian Rece, ridicând mai mulți saci cu documente.

Nici atunci și nici acum nu se știe cu exactitate ce căutau anchetatorii, din moment ce au cerut un nou mandat de percheziție. Cert este că la descinderea din 18 octombrie, procurorii nu au găsit mare lucru.

Potrivit unor surse, ancheta DIICOT Tulcea vizează infracțiunea de spălare a banilor, dar deocamdată documentele ridicate de la sediul Agrodelta Sireasa nu confirmă aceste fapte.

Agrodelta Sireasa a reclamat de nenumărate ori abuzuri care ar fi fost comise de către baronii PSD din Tulcea, abuzuri care vizează, potrivit sesizărilor, inclusiv dreptul de proprietate al Agrodelta asupra terenurilor pe care le lucrează în Delta Dunării.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here