Nicuşor Dan acceptă parţial la TVR provocarea lui Cătălin Predoiu de la Antena 3. Dezbatere fără Firea şi Turcescu

Candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat dumnică seara la TVR că acceptă parţial provocarea lui Cătălin Predoiu, lansată săptămâna trecută la Antena 3. Dan a spus că acceptă propunerea lui Predoiu de a se face un sondaj, dar a precizat că nu se va retrage din cursă.

„Alegătorii mei sunt oameni care s-au săturat de corupţia şi de jaful generalizat din Primăria Capitalei patronate şi de PSD, şi de PNL. În numele lor spun aici, declar că nu o să mă retrag din această campanie şi sub nicio condiţie nu o să le propun bcureştenilor să îl voteze pe domnul Predoiu. Sunt în această luptă de 10 ani, nu de trei săptămâni şi voi mai fi până când Bucureştiul va avea administraţia pe care o merită”, a declarat Nicușor Dan, într-o dezbatere electorală, la TVR.

El a spus însă că acceptă propunerea lui Cătălin Predoiu de a face un sondaj pentru ca bucureştenii să voteze în cunoştinţă de cauză. „Sunt totuşi responsabil pentru un grup întreg de bucureşteni care nu vor ca PSD, cel mai corupt partid din România, să câştige alegerile şi din această perspectivă accept provocarea pe care domnul Predoiu mi-a făcut-o şi sunt gata ca o mare casă internaţională de sondaje să facă un sondaj supravegheat de USB şi de PNL astfel încât bucureştenii să voteze în cunoştinţă de cauză, ştiind cine are şanse mai mari să o învingă pe doamna Firea”, a spus Nicuşor Dan la TVR.

În replică, Predoiu a spus că îl bucură faptul că Dan a acceptat un astfel de sondaj şi că aceasta ar fi o dovadă de deschidere. „Nu pot decât să mă bucur, este o deschidere importantă faţă de ultimele zile. Este adevărat, în urmă cu aproape o săptămână, am propus ca cel mai bine plasat candidat de centru-dreapta să fie susţinut de toţi ceilalţi. Nu am cerut votul niciunui contracandidat, cer votul bucureştenilor, dar mă bucură faptul că există o deschidere în această direcţie şi eforturile din ultimele zile au dat rezultate”, i-a răspuns la TVR candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, lui Nicușor Dan.

Cătălin Predoiu a afirmat că prin acceptarea realizării unui sondaj s-a făcut încă un pas pentru înfrângerea Gabrielei Firea. „Lumea începe să vadă că ceea ce am spus acum câteva zile, la GDS, prinde contur, Gabrilea Firea nu va fi primarul general al Capitalei. Azi, s-a mai făcut un pas în această direcţie”, a mai spus Predoiu la TVR, afirmând că nu a vrut să excludă pe nimeni din propunerea sa.

La dezbaterea candidaţilor la Primăria Capitalei, organizată de TVR, a fost invitat şi candidatul PSD, Gabriela Firea, însă aceasta a refuzat să participe. Pe de altă parte, TVR nu l-a invitat pe candidatul PMP, Robert Turcescu.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Români (Bucureșteni) treziți-vă din basmul frumos cu liberalii cei cinstiți și ONG-urile corecte !
    Grupurile de Interese străine potrivnice poporului român, cu complicitatea trădătorului peltic și a lui Niculăiță Minciună = omul Fundației Soros, vor să ne fure și Bucureștiul !
    Nu e destul că, ne-au păcălit în nioembrie 2014 !
    NU-I LĂSAȚI PE galbenii-portocalii asezonați cu SOROS, SĂ NE FURE CAPITALA AȘA CUM NE-AU FURAT ȘI ȚARA !
    CINE VREA CU ADEVĂRAT SĂ SALVEZE BUCUREȘTIUL, SĂ VOTEZE CEEA CE TREBUIE NU PE TRĂDĂTORII DE NEAM ȘI ȚARĂ VÂNDUȚI STRĂINILOR !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here