Justiția îl pune în mare încurcătură pe primarul Sectorului 2. În premieră, sute de Hotărâri ale Consiliului Local ar putea fi nule

radu mihaiu

PSD a reclamat la Tribunalul București faptul că USR a înființat ilegal comisiile de specialitate din cadrul Consiliului Local Sector 2, alocând mai puțini consilieri partidului condus de Marcel Ciolacu în comisiile de specialitate importante, fără a ține cont de rezultatele alegerilor locale din septembrie 2020.

Fostul viceprimar al Sectorului 2 Dan Cristian Popescu, în calitate de consilier local, i-a atras atenția primarului Radu Mihaiu (USR) asupra ilegalităților pe care le-a girat alături de ceilalți membrii USR-PLUS, chiar în timpul ședinței Consiliului Local Sector 2 din data de 5 noiembrie 2020.

Au trecut peste 19 luni de la comiterea acestei ilegalități aprobată de consilierii locali USR-PLUS și PNL, perioadă în care au fost adoptate sute de hotărâri de consiliu.

În acest timp, Tribunalul București a dat dreptate PSD, iar, după ce primarul a făcut recurs, a fost rândul Curții de Apel să dea aceeași sentință ca și tribunalul.

Întrebarea care se pune acum este: Cum va justifica primarul USR adoptarea tuturor hotărârilor de consiliu care au primit aviz din partea acestor comisii care au funcționat ilegal?

Vezi AICI hotărârile instanței și un fragment video din ședința Consiliului Local Sector 2 din 5 noiembrie 2020.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here