luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalGALERIE FOTO Trotuarele din Piața Unirii, pe care Oprescu a dat 600.000...

GALERIE FOTO Trotuarele din Piața Unirii, pe care Oprescu a dat 600.000 de euro, arată ca după bombardament

-

La cinci ani după ce Primăria Capitalei, condusă la acea vreme de Sorin Oprescu, a investit 600.000 de euro în reabilitarea lor, trotuarele din Piața Unirii arată ca după bombardament.Piața Unirii

Puține dale au mai rămas intacte și lipite de pavaj. Cele mai multe sunt sparte sau/și dezlipite și trebuie să fii cu ochii în patru când pășești pe aici, pentru ca să nu te împiedici și să-ți rupi gâtul.

Piața UniriiDe fapt, problemele au apărut la nici patru luni de la terminarea lucrărilor, care au costat peste peste jumătate de milion de euro.

Trotuarele din Piața Unirii au fost reabilitate în 2013. A fost schimbat pavajul, au fost instalaţi stâlpi de protecţie şi au apărut suporturi moderne pentru flori. În primăvara lui Piața Unirii2014, la câteva luni după reabilitare, Administraţia Străzilor dădea vina pe comercianţii care şi-au instalat tarabele pentru târgurile de Mărţişor.

„De 1 şi 8 martie, Primăria Sector 3, respectiv Primăria Sector 5 au emis autorizaţii de comercializare a accesoriilor cu ocazia Mărţişorului, comercianţii amplasându-şi tarabe pe trotuarul din faţa Magazinului Unirea. La finalul celor opt zile, inspectorii ASB au fotografiat bunurile distruse”, se arăta într-un comunicat al Administraţiei Străzilor Bucureşti.

Euroconstruct a reabilitat trotuarele din Piața Unirii

Piața UniriiÎntre timp, lucrarea a ieșit și din termenul de garanție, care era de doi ani de zile, așa că acum Primăria Capitalei, condusă de Gabriela Firea, ar trebui să treacă la treabă și să remedieze ce se mai poate. Pentru că altfel banii investiți de Sorin Oprescu se vor duce pe apa Dâmboviței.

Lucrările de modernizare a trotuarelor din Piaţa Unirii au durat mai bine de un an şi au costat peste 600.000 de euro, bani din bugetul Primăriei Capitalei încasați de Euroconstruct.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

VIDEO Donald Trump a fost împușcat în ureche, la un miting electoral:„Am simţit imediat glonţul sfâşiindu-mi pielea”

0
Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat, la un miting electoral în statul Pennsylvania. Fostul președinte al SUA a fost împușcat în ureche, însă viața lui nu este pusă în pericol. Atacatorul a fost un bărbat în vârstă...