Centrul Infotrafic: Restricții de circulație pe unele segmente de șosele din România din cauza inundațiilor

Drumuri inundate
Drumuri inundate

Pe câteva porțiuni de pe principalele șosele din România traficul este îngreunat de inundații.  Marți, dimineața, nu au fost semnalate accidente sau fenomene meteorologice periculoase. 

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, marți dimineața nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza unui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Unde sunt restricții de circulație

Sunt instituite restricții pe anumite segmente de drum. Pe DN 13E, la kilometrul 39, în localitatea Reci, în județul Covasna, nivelul râului Negru a ajuns la suprastructura podului. Din acest motiv traficul autovehiculelor peste 3,5 tone este restricționat. Potrivit polițiștilor, se poate circula pe o rută ocolitoare: intersecția DN 11 cu DN 13 (sensul giratoriu Reci) – DN 11 Moacșa – DJ 121A Let – intersecția DJ 121A/DN 13E (kilometrul 47);

Pe DN11 Bacău-Onești, la kilometrul 168, în afara comunei Măgura din județul Bacău, pe o suprafață de aproximativ 100 metri s-a surpat terasamentul. Din această cauză a  apărut o diferență de nivel a carosabilului. Se circulă doar pe sensul către Bacău, prin semaforizare, potrivit stiripesurse.ro.

Este semnalată ceață pe mai multe artere rutiere din județul Harghita, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, A4 Ovidiu-Agigea, DN1 București-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat. Este o vizibilitate bună, valorile de trafic fiind normale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here