Câți bani dă primarul Capitalei Nicușor Dan pe Revoluția Română

Nicușor Dan

O mare bătaie de joc la adresa Revoluției Române din partea edililor Capitalei! Mesajul inscripționat pe coșurile de gunoi din Parcul Tineretului, aflat în grija Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB), arată cât respect are primarul Nicușor Dan pentru cei care au pierit în Revoluția din 1989. Primarul general Nicușor Dan a condus ALPAB în mod direct între 7 august – 7 septembrie 2021, alegându-se cu un dosar penal pentru conflict de interese.

Citește și Decizia ANI referitoare la Nicușor Dan, la 8 luni de la dezvăluirile Cetățeanul

Parcul Tineretului, întins pe o suprafață de 82,7 ha delimitată Bd. Dimitrie Cantemir, Gheorghe Șincai, Valea Plângerii și Sala Polivalentă, este împânzit de coșuri de gunoi inscripționate astfel: „LA REVOLUȚIE S-A MURIT PENTRU O ROMÂNIE LIBERĂ ȘI CIVILIZATĂ”.

Ăsta este respectul arătat de Nicușor Dan și de partenerii săi din USR eroilor din Decembrie 1989, datorită cărora s-au cocoțat în cele mai înalte funcții publice!

Fără cuvinte!

În urmă cu un an, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, îi „cedase” lui Horia Tomescu (USR-PLUS) atribuții cu drept de semnătură pentru ALPAB și ASSMB.

În iunie anul trecut, partidul fondat de primarul general Nicușor Dan, USR, a declanșat, prin viceprimarul Horia Tomescu, asaltul asupra funcțiilor de conducere din cadrul ALPAB și ASSMB.

Tomescu a numit, pe 20 aceeași lună, în fruntea ALPAB o doamnă pe nume Corina Simona Bega, despre care spunea că „este un manager ambițios și motivat cu peste 21 de ani de experiență în a coordona o companie de top”.

Potrivit informațiilor pe care le-a publicat pe profilul de LinkedIn, Corina Bega este un economist, care din 2003 până în ianuarie 2014, a deținut mai multe funcții la compania Philip Morris. Apoi a devenit „mentor de business”, pentru ca, în 2021, să preia conducerea Companiei Municipale Agrement, tot din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, la fel ca ALPAB.

Ca absolventă de Economie la o universitate particulară, „Bogdan Vodă“ din Cluj-Napoca, nu avem pretenții la Corina Simona Bega să știe prea multe despre Revoluția Română.

Însă, de la Nicușor Dan încă mai speram… Mai ales că pe 21 Decembrie 2022 el a scris pe Facebook: „Cu adâncă recunoştinţă pentru cei care acum 33 de ani ne-au adus libertatea şi democrația, la Revoluţia din decembrie 1989, am depus în această dimineaţă, la Troiţa din Piaţa Universităţii, o coroană de flori. Eroii nu mor niciodată! Dumnezeu să-i odihnească!”.

„Plăcerea plimbărilor”

Horia Tomescu se lăuda pe 21 februarie 2023, postând fotografii din parc:

„Continuăm lucrările de reparații la aleile din Parcului Tineretului în zona Pod-Cuțitul de Argint (…)  Anul trecut, pentru prima dată după 20 de ani, am recepționat, în cadrul aceluiași proiect și anume „Lucrări de reparații la aleile din Parcul Tineretului” – zona Cafeneaua Actorilor – următoarele servicii: 7.345 mp refăcuți și reparați; 127 ml (metri liniari) amplasare rigole; 2.063 ml (metri liniari) borduri pentru încadrare.

Plăcerea plimbărilor în această zona trebuie redată cetățenilor”.

Cum refuzăm să credem că viceprimarul Tomescu nu a fost la fața locului, înseamnă că i-a făcut plăcere plimbarea pe lângă coșurile de gunoi.

În ianuarie ALPAB, și-a proiectat în buget, pentru 2023 cheltuieli de 4,4 milioane lei pentru 1.500 de coşuri de gunoi.

În document nu se spune nimic despre cum vor fi inscripționate noile coșuri!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here