Anunț important destinat agenților economici

Odată cu încetarea stării de alertă pe teritoriul României, Agenția pentru Protecția Mediului Brașov le transmite agenților economici care este valabilitatea actelor de reglementare și cum trebuie să procedeze cu aplicarea vizei anuale.

Astfel, conform Legii 55 / 2020, documentele eliberate sunt valabile pe toată perioada stării de alertă și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acestei stări.

“Solicitarea aplicării vizei anuale se face în maximum 90 de zile și minimum 60 de zile înainte de ziua și luna corespunzătoare zilei și lunii în care a fost emisă autorizația de mediu pe care o deține. Solicitările care sunt transmise către Agenția de Mediu într-un termen mai scurt de 60 de zile, ele vor fi acceptate, însă în termen de 5 zile lucrătoare vom transmite titularului o notificare cu privire la nerespectarea termenului de solicitare și suspendarea actului de reglementare pe o perioadă echivalentă cu perioada termenului de întârziere”, a explicat Elena Bucur, purtător de cuvânt al Agenției pentru Protecția Mediului Brașov.

Obiectivul aplicării vizei anuale este acela de a confirma faptul că titularul desfăşoară activitatea în aceleaşi condiţii pentru care a fost emisă autorizaţia de mediu sau autorizaţia integrată de mediu şi că nu au intervenit modificări care să afecteze condiţiile stabilite prin actele de reglementare, informeazăRADIO ROMÂNIA BRAŞOV.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here