BRAŞOV: Autobuzele și troleibuzele trec la orarul de vară

250 de bătrăni au primit deja un loc pentru vacanță în Grecvia, în Tabăra tematică „La pas prin tărâmul legendar al Greciei”.

De marți și până în luna septembrie, când va reîncepe școala, cursele celor 14 autobuze destinate transportului elevilor și profesorilor vor fi suspendate.

RATBV anunță faptul că din data de 14 iunie, pe tot parcursul verii, orarele autobuzelor vor fi modificate și asta pentru că fluxul călătorilor scade în perioada vacanței de vară.

”Noile orare de circulație vor fi afișate începând din cursul zilei de vineri, 10 iunie, pe site-ul societății, ratbv.ro, în secțiunea «trasee și orare» , și în toate stațiile de pe traseele liniilor menționate.

Pentru evitarea oricărei confuzii afișele cu noile orare vor purta mențiunea: «Valabil din 14 iunie 2022»”, a explicat purtătorul de cuvânt al RATBV, Silviu Ștefan.

Totodată, pentru că urmează un weekend prelungit, cu ocazia sărbătorii de Rusalii, luni, 13 iunie, orarele de circulaţie valabile ale mijloacelor de transport vor fi cele corespunzătoare unei zile de duminică.

Măsura vizează atât traseele din municipiul Brașov, cât și pe cele din zona metropolitană, informează RADIO ROMÂNIA BRAŞOV.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here