duminică, iunie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăBRAŞOV: Autobuzele și troleibuzele trec la orarul de vară

BRAŞOV: Autobuzele și troleibuzele trec la orarul de vară

-

De marți și până în luna septembrie, când va reîncepe școala, cursele celor 14 autobuze destinate transportului elevilor și profesorilor vor fi suspendate.

RATBV anunță faptul că din data de 14 iunie, pe tot parcursul verii, orarele autobuzelor vor fi modificate și asta pentru că fluxul călătorilor scade în perioada vacanței de vară.

”Noile orare de circulație vor fi afișate începând din cursul zilei de vineri, 10 iunie, pe site-ul societății, ratbv.ro, în secțiunea «trasee și orare» , și în toate stațiile de pe traseele liniilor menționate.

Pentru evitarea oricărei confuzii afișele cu noile orare vor purta mențiunea: «Valabil din 14 iunie 2022»”, a explicat purtătorul de cuvânt al RATBV, Silviu Ștefan.

Totodată, pentru că urmează un weekend prelungit, cu ocazia sărbătorii de Rusalii, luni, 13 iunie, orarele de circulaţie valabile ale mijloacelor de transport vor fi cele corespunzătoare unei zile de duminică.

Măsura vizează atât traseele din municipiul Brașov, cât și pe cele din zona metropolitană, informează RADIO ROMÂNIA BRAŞOV.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...