Document. Amenințarea controlorilor de trafic! Greva din aeroporturi va fi reluată după Rusalii

grevă
Amenințarea sindicaliștilor Romatsa: greva poate fi reluată după Rusalii

Într-un comunicat „cu două tăișuri”, controlorii de la Romatsa anunță, practic, că ar putea relua greva chiar la începutul lunii iunie, imediat după Rusalii.

Deși textul comunicatului (vezi, mai jos, documentul) este, la prima vedere, unul de „liniștire” a populației, amenințarea cu greva este explicită – „garantează tuturor pasagerilor că traficul aerian se va desfășura în condiții normale pe toată perioada vacanței de Rusalii”.

grevăAltfel spus, se deduce lesne din textul comunicatului, că după 5 iunie, traficul poate fi din nou paralizat oricând, în plină perioadă de vacanță a românilor! Cetățeanul.net va publica, săptămâna viitoare, date exclusive asupra adevăratelor performanțe profesionale ale controlorilor de trafic de la Romatsa!

Liderul sindicatului Romatsa, Gabriel Tudorache, a declarat marți, 29 mai, după decizia magistraților Tribunalul București, care au stabilit că greva controloriilor de trafic a fost legală, că sindicaliștii au convenit suspendarea grevei, dar că aceasta poate izbucni în orice moment dacă negocierile eșuează. Greva va putea fi declanșată din nou, cu un avertisment de 48 de ore inainte!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here