SURSE Când vor avea loc alegerile locale. Liderii politici au convenit

alegerile locale

Surse din cadrul PNL și PSD au confirmat pentru Cetățeanul.net că liderii politici au hotărât deja când vor avea loc alegerile locale.

În spatele ușilor închise s-a hotărât deja amânarea alegerilor. Este foarte probabil ca alegerile locale și cele parlamentare să aibă loc simultan.

Mergem la urne abia în luna octombrie

Surse confidențiale au declarat pentru „Cetățeanul” că liderii politici ai principalelor politice sunt de acord cu amânarea alegerilor locale. Cel mai probabil, spun sursele noastre, alegerile locale vor avea loc în luna octombrie.

„Măsura amânării alegerilor va fi votată de Parlament, prin lege organică, în conformitate cu prevederile Constituției. Este foarte posibil ca alegerile locale să aibă loc simultan cu alegerile parlamentare, spun sursele „Cetățeanul”.

Alegerile locale pot fi amânate, recunosc oficial politicienii

Oficial, aleşii au recunoscut deja că o campanie electorală presupune contact cu cetăţenii, fapt care ar reprezenta un pericol.

alegerile locale
Premierul a afirmat deja că alegerile din iunie pot fi amânate

„La consultarea cu partidele parlamentare pe care am avut-o, am convenit de principiu asupra datei de 28 iunie, urmând să vedem care sunt evoluţiile şi să luăm o decizie, tot cu consultarea partidelor parlamentare, dacă amânăm sau nu aceste alegeri. În funcţie de evoluţii vom lua deciziile potrivite”, a declarat premierul Ludovic Orban într-o videoconferință de presă.

La rândul lui, liderul USR Dan Barna a spus că alegerile ar trebui amânate dacă situaţia scapă de sub control şi consideră că amânarea acestora este o decizie firească. USR. Și social-democraţii că o astfel de măsură ar fi una responsabilă și că o vor susține în Parlament.

Citește și De ce îi întoarce USR spatele lui Nicușor Dan înainte de alegerile pentru Capitală

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.