Trupa Voltaj va reprezenta România la Eurovision 2015. Un show prăfuit marca TVR

Calin Goia VoltajLa finalul unui show care s-a vrut mai strălucitor ca niciodată, dar care a ieşit mai prăfuit ca niciodată, trupa Voltaj a fost aleasă să reprezinte România la Eurovision 2015.

Piesa „De la capăt” a băieţiilor de la Voltaj a fost prima care a intrat în concurs la selecția națională ce a avut loc duminică seara la Sala Polivalentă din Craiova. Televiziunea publică nu s-a dezminţit nici de această dată, spectacolul fiind presărat din plin cu gafe şi bâlbe ale prezentatorilor, care nu de puţine ori au făcut glume nesărate.

Juriul de specialitate a fost format din muzicienii Mihai Pocorschi și Ovi, jurnalistul specializat Bogdan Honciuc, Anca Lupeș — expert în management artistic, și compozitorul și dirijorul Viorel Gavrilă, vicepreședintele Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România — președintele juriului.

Trupa Voltaj a primit în final 24 de puncte. Votul juriului de specialitate și votul publicului, prin SMS, au contat fiecare în proporție de 50 %. Astfel, trupa Voltaj a obţinut 4.707 voturi din partea publicului, care s-au transformat în 12 puncte, cărora li s-au adăugat cele 12 puncte din partea juriului. Pe poziţia a doua, în urma voturilor, s-a situat Luminiţa Anghel („A Million Stars”), cu 18 puncte, iar, pe poziţia a treia, Ovidiu Anton („Still Alive”), cu 15 puncte.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here