Steaua Armatei și Academia Rapid a Primăriei Sectorului 1 se duelează din nou duminică

George Copos va sprijini Rapid Academia Rapid

Atacantul echipei Armatei CSA Steaua, Andrei Predescu, e dezamăgit de ratarea promovării în Liga a III-a a formaţiei sale, dar speră ca duminică, în finala Cupei României, faza pe Bucureşti, să poată lupta de la egal la egal cu Academia Rapid.

„Încercăm să trecem peste, să găsim motivaţie, dacă se mai poate găsi motivaţie într-un moment ca ăsta. Din păcate echipa Rapidului a fost mai bună ca noi în acest sezon. Încercăm să facem o figură frumoasă duminică, în ultimul meci pe care îl avem, în Cupa României, iar apoi să ne întoarcem cu forţe proaspete din vacanţă şi să ducem Steaua acolo unde îi este locul. Vrem să lăsăm o impresie bună în acest meci, să demonstrăm că în ciuda eşecurilor pe care le-am avut cu ei avem valoare să ne batemm de la egal la egal. A fost o dezamăgire foarte mare, pentru că a fost singurul nostru obiectiv, promovarea. A fost tensiune pentru că fiecare jucător şi-a dorit această promovare. Domnul Lăcătuş a fost la fel de dezamăgit ca şi noi. Nu trebuie să primim asigurări că acest proiect va continua, Steaua nu are cum să moară, va continua şi sunt sigur că într-o zi va ajunge acolo unde îi e locul”, a afirmat Predescu la sediul CSA Steaua, cu ocazia porţilor deschise, manifestare organizată cu prilejul împlinirii a 71 de ani a clubului bucureştean.

Jucătorul spune că nu e tentat să plece la o altă echipă, dacă va fi dorit în continuare la CSA Steaua: „Atâta timp cât voi fi dorit aici, eu voi rămâne la Steaua, îmi doresc foarte mult să promovez cu această echipă an de an şi să fiu fericit apoi să joc pe prima scenă a fotbalului. Spiritul Stelei trăieşte prin fanii noştri şi toată lumea doreşte să vadă Steaua la un nivel cât mai înalt. Nu ştiu dacă poate oferi o ofertă mai tentantă decât Steaua Bucureşti, pentru mine este cea mai tentantă echipă”.

CSA Steaua a ratat şansa de a juca barajul pentru promovarea în Liga a III-a după ce a pierdut cu 2-0 partida decisivă cu Academia Rapid, echipa finanțată de Primăria Sectorului 1, în play-off-ul Ligii a IV-a.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here