Primăria Capitalei organizează de Dragobete, pe 1 şi 8 Martie evenimentul Love is in the music

DragobetePrimăria Municipiului Bucureşti, prin Creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie, organizează de Dragobete, pe 24 februarie, dar şi pe 1 şi 8 Martie evenimentul Love is in the music, la sala Teatrelli, din Piaţa Alexandru Lahovari, au declarat pentru Mediafax reprezentanţii PMB.

Spectacolul aduce laolaltă nume reprezentative ale muzicii româneşti, în contextul sărbătorilor de Dragobete, Mărţişor şi Ziua Internaţională a Femeii. Silviu Biriş, Lavinia Goste, Andrei Lazăr, Ligia Hojda, Ionuţ Ungureanu, acompaniaţi de Orchestra Naţională „Valahia”, alături de dirijorul Marius Zorilă vor realiza un program artistic dedicat tuturor celor care sărbătoresc dragostea şi tradiţiile primăverii.

Astfel, în serile de 24 februarie (Dragobete), 1 şi 8 Martie, spectacolele vor începe la ora 20,00, cu un repertoriu ce include piese autohtone, dar şi din repertoriul internaţional, reinterpretate de artiştii invitaţi. În plus, în perioada 22 februarie – 8 martie, vizitatorii sunt aşteptaţi la un târg cu produse artizanale în curtea interioară a sediului Creart, împodobită cu decoraţiuni şi aranjamente florale menite să prevesteasă sosirea primăverii.

Târgul deschis în intervalul orar 11.00 – 20.30 este dedicat tuturor celor care vor să ofere un cadou inedit cu ocazia sărbătorilor de Dragobete, Mărţişor şi Ziua Femeii. Pe standurile comercianţilor vor fi mărţişoare, cadouri simbolice pentru celebrarea tradiţiei româneşti de Dragobete sau cadouri pentru femei, precum pandantive, coliere, inele, brăţări, cercei sau broşe realizate manual din lut polimeric şi din hârtie, în tehnica quilling.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here