Site-ul Primăriei Sectorului 1, accesibil persoanelor cu deficiențe de vedere

Primăria Sectorului 1 a creat, în sprijinul persoanelor cu deficiențe de vedere, o platformă online, pe pagina oficială de internet a instituției, anunță un comunicat remis marți Agerpres.

site primaria sector 1“Astfel, persoanele cu handicap vizual pot accesa toate informațiile de pe site-ul administrației locale — www.primariasector1.ro — care se regăsesc în cadrul versiunii facile destinate acestei categorii de persoane. Platforma dedicată acestor beneficiari conține toate informațiile pe care le oferă site-ul instituției”, precizează comunicatul Primăriei sectorului 1.

Potrivit sursei citate, link-ul cu acest serviciu este poziționat în partea superioară a paginii principale și poate fi accesat “cu ajutorul programelor și dispozitivelor speciale folosite de persoanele cu handicap vizual”.

Conform Legii nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, cu modificările ulterioare, autoritățile publice sunt obligate să ia măsuri pentru accesibilizarea paginilor de internet proprii pentru persoanele cu handicap vizual.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here