Se modernizează gratis lifturile în Sectorul 1. Măsura este valabilă doar pentru blocurile reabilitate termic

se modernizează gratis lifturile

Consiliul Local al Sectorului 1 a aprobat, miercuri, un proiect care prevede că se modernizează gratis lifturile din blocurile reabilitate termic din sector. Primăria Sectorului 1 va suporta integral costurile.

„Lifturile din blocurile reabilitate termic sau cele din blocurile care vor intra în programul de anvelopare, vor fi modernizate prin implementarea unui pachet de măsuri format din maxim trei soluţii generale: Lucrări de înlocuire/reparare, după caz, a troliului cu motor, cablurilor de tracţiune, eşafodajului pentru motor şi reductorului, după caz, tijelor, arcurilor, clemelor cablurilor de tracţiune, limitatoarelor de viteză, dar şi cablului limitator de viteză şi întinzător cablu”, transmit reprezentanţii Primăriei Sectorului 1 că se modernizează gratis lifturile.

Se modernizează gratis lifturile. Ce se înlocuiește

De asemenea, potrivit sursei citate, se vor executa şi lucrări de înlocuire/reparare a panoului de comandă cu un panou cu microprocesor şi variator de frecvenţă sau lucrări de înlocuire a uşilor exterioare cu uşi automate/semiautomate atât pentru puţuri cu structură din beton armat cât şi metalică, dar şi a cabinei, informează Mediafax.

„Aceste soluţii vor fi aplicate în funcţie de situaţia de la fiecare bloc în parte. Pot fi aplicate una sau mai multe soluţii, lucru care va fi stabilit după întocmirea unui amplu studiu de fezabilitate. Asociaţiile de proprietari vor intra în programul de modernizare a lifturilor pe principiul ”primul venit – primul servit”, în funcţie de data încheierii contractului de mandat. Acestea au obligaţia să desemneze o persoană care să reprezinte asociaţia în relaţia cu administraţia locală. Dosarul fiecărei asociaţii de proprietari trebuie să conţină actele asociaţiei (Statutul), procesul verbal al Adunării Generale şi o cerere de înscriere (pe care o vor ridica de la Registratura Primăriei Sectorului 1)”, mai transmite Primăria Sectorului 1 că se modernizează gratis lifturile.

LĂSAȚI UN MESAJ

*