Pista pentru biciclete de pe Calea Victoriei se deschide miercuri

piste de biciclete

Calea VictorieiPista pentru biciclete de pe Calea Victoriei se deschide circulației începând cu a doua jumătate a zilei de miercuri. Cel puțin așa susțin reprezentanții Administrației Străzilor București.

Pista de pe  Calea Victoriei se va deschide ca urmare a finalizării instalațiilor de semaforizare. Practic, pista a fost făcută anul trecut, cu îngustarea benziilor de mers pentru autovehicule, însă lucrările nu au fost gata la cheie și a mai fost nevoie de finisaje.

Traseul este cuprins între bulevardul Regina Elisabeta și Piața Victoriei și are câte o bandă pentru fiecare sens. În intersecțiile în care este permis virajul către stânga au fost realizate benzi suplimentare.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Afacere inutilă pistele de biciclete.Bicicletele sunt vehicule și locul lor e pe carosabil cu celelalte vehicule.Șoferii să învețe să conducă să fie atenți la ei.Mâine-poimâine li se face și motocicliștilor pistă și siguranța pietonilor pe trotuare o să devină aproape 0.Mai bine ar investi într-un proiect care să rezolve problema traficului din piața victoriei.Mai bine investeau să construiască la pasajul victoriei intrări și ieșiri laterale decât să încarce piața victoriei de semafoare rutiere care chipurile scurtau timpii de așteptare la roșu.Atunci să-mi explice de ce pe intrarea în piața victoriei de pe DN1 de la intersecția cu strada Duiliu Zamfirescu se stă 2 min la roșu.Unde văd ei scurtarea timpului la roșu rutier???N-au făcut nimic să simplifice viața șoferilor și pietonilor în piața victoriei. Au încărcat-o de semafoare rutiere.Au contribuit în continuare la aglomerarea traficului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.