Circulația mijloacelor de transport în comun în Drumul Taberei va fi reorganizată. Motivul, lucrările la Metrou

Drumul TabereiCirculaţia mijloacelor de transport în comun a fost reorganizată pentru continuarea lucrărilor la magistrala de metrou Drumul Taberei. Noile trasee, reorganizate, intră în vigoare începând de duminică, 11 ianuarie.

Traficul rutier va fi restricţionat pe Bulevardul Eroii Sanitari în zona intersecţiei cu Bulevardul Eroilor, pe sensul spre Piaţa Operei. Liniile de troleibuze 61, 69, 90 şi 91 vor funcţiona pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Cotroceni – Bd. Gh. Marinescu, pe Şos. Cotroceni, Str. Constantin Noica, Cal. Plevnei, Bd. Mihail Kogălniceanu, urmând apoi traseele actuale. Pe sensul către cartierele Militari şi Drumul Taberei, mijloacele de transport vor circula pe un traseu modificat de la „Piaţa Operei“, pe Splaiul Independenţei, Şos. Cotroceni, Bd. Iuliu Maniu, urmând apoi traseele actuale.

Pe traseele modificate, troleibuzele vor opri în staţiile corespunzătoare liniilor 62 şi 85, iar pe sensul către cartierele Militari şi Drumul Taberei în staţiile aferente liniei de autobuze 601. De la aceeaşi dată, se înfiinţează staţia „Pod Cotroceni”, pentru liniile 61, 69, 90 şi 91, situată pe Şos. Cotroceni după intersecţia cu Splaiul Independenţei, pe sensul de deplasare către cartierele Militari şi Drumul Taberei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.