Şoşoacă a făcut SHOW în Parlament: Ciucă să-şi dea demisia! E o ruşine pentru poporul român, va plăti cu lacrimi de sânge

Captură video TG1
Captură video TG1

Senatoarea Diana Șoșoacă a explodat chiar a tribuna Parlamentulul. Aceasta a cerut ca premierul Nicolae Ciucă să își dea demisia de urgență după ce a cerut scuze Italiei pentru incidentul cu echipa de jurnaliști a televiziunii Rai Uno.

„Prim-ministrul României trebuie să își dea demisia de urgență, să pună mâna pe carte și să învețe să dreptul de proprietate e inviolabil. A fi jurnalist nu îți dă dreptul să intri în casa mea și să îmi încalci dreptul la proprietate. Poliția avea obligația să mă apere în propria casă. V-ați făcut de râs cu scuzele pe care le-ați cerut Italiei. Poate de asta ați fost medaliat de alte state. Sunteți o rușine pentru poporul român. Vă avertizez că nu mă voi lăsa până nu voi face dreptate, până nu veți plăti cu lacrimi de sânge, până când nu veți pleca acasă”, a declarat Diana Șoșoacă.

Premierul a cerut sancţiuni

Premierul Nicolae Ciucă consideră „inacceptabil” incidentul dintre senatoarea Diana Șoșoacă și „respinge categoric manifestarea diferențelor de opinii prin violență„.

CITEŞTE ŞI: Senatoarea Şoşoacă ar putea fi acuzată de lipsire de libertate în cazul jurnaliștilor din Italia

„Guvernul României condamnă cu fermitate orice acțiune de intimidare a jurnaliștilor sau de obstrucționare a dreptului la liberă informare a cetățenilor. Libertatea de exprimare, dreptul la opinie și accesul la informație sunt garanții ale unei democrații consolidate și ale funcționării statului de drept. Premierul Nicolae Ciucă consideră inacceptabil acest incident și respinge categoric manifestarea diferențelor de opinii prin violență. Prim-ministrul României este preocupat de acest caz care trebuie clarificat în regim de urgență de instituțiile abilitate ale statului român”, se precizează într-un comunicat de presă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here