Șocant: Șoferul care a accidentat mortal 4 persoane pe DN2 a avut permisul suspendat de mai multe ori și zeci de amenzi de circulație

Șoferul acuzat că a provocat miercuri dimineață un accident soldat cu patru morți și cinci răniți, pe DN2, în apropiere de localitatea Sinești, avea permisul de conducere suspendat.

Permisul de conducere al bărbatului, obținut din 2018, i-a fost suspendat de patru ori în ultimii patru ani, timp în care a adunat zeci de amenzi pentru viteză excesivă, potrivit digi24.ro.

Acesta este un nou exemplu privitor la eficienta sacțiunilor rutiere din țara noastră. Ministrul de Interne vrea înăsprirea legislației rutiere. „Pentru astfel de oameni care produc adevărate tragedii, a omorât patru oameni prin nerespectarea regimului de viteză și intrarea în depășire, pentru astfel de oameni sancțiunile sunt încă prea moi, prea blânde”, a declarat ministrul de Interne, Lucian Bode. Patru oameni au murit, cinci fiind transportați la spital, în urma unui accident care a avut loc pe DN 2, în afara localităţii Sineşti. Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, în accident au fost implicate trei autoturisme şi nouă persoane.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.