PNL sector 3, potopit de demisii! Zeci de membri se mută la PSD

PNL
PSD-ul lui Robert Negoiță „fură” tot mai muți membri de la Florin Alexe (dreapta) liderul filialei PNL, altfel aliatul PSD din sectorul 3

PNL sector 3 se destramă pe zi ce trece, după ce mai mulți membri marcanți ai organizației au ales să treacă în barca organizației de sector a PSD, nimeni altul decât aliatul PNL în sector! Surse din interiorul organizației au dezvăluit, peenrtru Cetățeanul.net că alte circa 20 de demisii ar fi fost deja scrise și urmează a fi depuse miercuri, 16 noiembrie. Și ei vor trece tot la PSD!

Reprezentanții unui grup de nemulțumiți din PNL au mărturisit, pentru Cetățeanul.net, că urmează să depună demisiile la PNL și să treacă la organizația PSD!  Cauza ar fi divergențele, deja sesizate conducerii filialei, dar și tensiunii existente în cadrul organizației Pnl sector 3, între vechii membrii PDL și vechii membrii PNL. Din grupul demisionarilor fac parte și membri ai fostul Birou Permanent de Sector.
Actualul președinte Fllorin Alexe, cât și Sulfina Barbu, mabii candidați la alegerile parlamentare (Florin Alexe pe un loc eligibil) au fost deja ironizați, pe paginile de socializare, că vor fi nevoiți să lipească personal afișe electorale în sector.

Cetățeanul TV

3 COMENTARII

  1. Cand are de gand sa termine odata Primaria sectorului 3 reabilitarea blocurilor comuniste inceputa in aprilie si abandonata in prezent pentru blocurile din zona mihai bravu-calea vitan -racari-camil ressu??
    muncitorii au abandonat santierele mizeria este de nedescris, iar confortul promis in campanai de la alegerile locale s-a dus pe apa sambetei!
    sa intelegem ca nu-i mai intereseaza parlamantarele pe sefii de la primaria secdtorului 3 , sau ca banii au fost deja relocati catre alte activitati aducatoare de mai multe voturi???

  2. Populatia sect. 3 nu-l intereseaza pe un gunoi ca Negoita. Alegerile au trecut prostii au votat…. Asta inseamna PSD… Felicitari masinilor de vot comuniste! Sa o tineti tot asa poate PSD reuseste performanta sa ne scoata din UE si NATO si sa ne bage in Uniunea Eurasiatica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here