Mesajul nepotului lui Gigi Becali după ce a bătut un spectator pe Arena Națională. Reacția patronului FCSB

La finalul meciului de fotbal, desfășurat duminică seara pe Arena Națională, dintre FCSB și CSU Craiova, încheiat cu 2-0 pentru olteni, Lucian Becali (în alb), nepotul preferat al lui Gigi Becali, a împărțit, împreună cu amicii săi de la tribuna oficială, pumni și picioare unui tânăr.

Conflictul a izbucnit după ce Lucian Becali și prieteni de-ai lui ar fi aruncat cu sticle în iubita victimei, scrie orangesport.

Apoi, Lucian și prietenii săi l-au fi lovit pe suporter. Bărbatul ar fi continuat să fie lovit inclusiv când a căzut între scaune, chiar dacă acesta nu avea o atitudine agresivă, notează și as.ro.

Sursa citată a publicat și câteva imagini de la fața locului, în care apare și nepotul lui Becali. Acesta are un comportament violent și se năpustește peste un bărbat căzut între rândurile de scaune.

Totul s-a terminat când stewarzii și-au făcut apariția și i-au îndepărtat pe scandalagii din zonă.

Gigi Becali a declarat că nu răspunde pentru Lucian Becali și că l-a scos de pe lista favoriților săi.

Pace & dragoste

„Mea Culpa (trad. – Greșeala mea). Aș vrea pe această cale să ofer scuzele mele suporterului cu care am fost implicat într-o altercație din timpul meciului.

Aș vrea să ofer scuze tuturor suporterilor fotbalului și în general ai sportului, această atitudine violentă NU mă caracterizează chiar deloc și este inacceptabilă,  indiferent dacă am fost provocat sau nu.

Violența, în toate formele ei, NU trebuie să aibă loc în societatea din ziua de astăzi și din mileniul în care trăim.

Întotdeauna am avut o atitudine prietenoasă și deschisă cu oamenii, dar câteodată din cauza conjuncturii și provocărilor mai greșim, NU mă simt mândru ci dimpotrivă, îmi este rușine cu genul acesta de comportament și nu îmi face cinste!

Stadioanele și sportul în general trebuie să unească oamenii în pace, dragoste și respect reciproc pentru sportivi și pentru iubitorii sportului,  NU pentru violență și alte manifestări nepotrivite . 

Pace & dragoste”, a scris Lucian Becali, pe contul de Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.