ÎPS Teodosie, făcut praf de medicul Valeriu Gheorghiţă: E responsabil moral de moartea oamenilor!

IPS Teodosie, sursa: Arhiepiscopia Tomisului

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a comentat declaraţiile Arhiepiscopului Tomisului în legătură cu vaccinul anti-COVID, considerând că trebuie încetat cu astfel de declaraţii “pentru că suntem responsabili moral de moartea oamenilor”.

El a menţionat că nu vede ca aceste persoane care fac astfel de afirmaţii să fie responsabilizate într-un fel sau altul.

Valeriu Gheorghiţă a fost întrebat ce părere are despre afirmaţiile Arhiepiscopului Tomisului care a susţinut că vaccinul anti-COVID este experimental şi persoane care s-au vaccinat au murit.

CITEŞTE ŞI: IPS Teodosie, despre vaccinul anti-COVID: De ce numai cei ce s-au vaccinat au murit, iar cei care nu s-au vaccinat nu au murit?

„Din punctul meu de vedere, astfel de declaraţii sunt extrem, extrem de periculoase prin faptul că creează şi accentuează neîncrederea şi ezitarea în rândul oamenilor, cu atât mai mult cât parte din aceste informaţii şi aceste declaraţii sunt eronate. În primul rând, nu sunt vaccinuri experimentale. Sunt vaccinuri autorizate ca orice alt medicament. Vaccinul de la compania Pfizer, de pildă, de la vârsta de 16 ani în sus are autorizare definitivă de la FDA. Deci, nu se va mai întâmpla nimic de aici înainte. Sunt peste opt miliarde de doze de vaccin administrate la nivel mondial. Sunt vaccinuri discutate, răs-discutate, analizate şi răs-analizate”, a afirmat Valeriu Gheorghiţă.

Doar neadevăruri

El a precizat trebuie încetat cu asemenea declaraţii pentru că acele persoane sunt responsabile moral de moartea oamenilor.

„Nu poţi să vii să spui public, mai ales persoană care este extrem de cunoscută în spaţiul public, care reprezintă un corp profesional important, de care oamenii ţin cont, că aceste vaccinuri au prospecte îndoielnice. Sunt prospecte ca la orice alt medicament. Cred că trebuie să încetăm cu astfel de declaraţii pentru că suntem responsabili moral de moartea oamenilor. Din păcate, eu nu văd ca aceste persoane să fie responsabilizate într-un fel sau altul. Au toate libertatea să declare orice, când vor informaţii neadevărate”, a transmis Valeriu Gheorghiţă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here