IPJ Timiş dă liber interlopilor să bată poliţişti: Au prevenit escaladarea conflictului!

Inspectoratul de Poliție Timiș anunță că polițiștii care nu au intervenit să își salveze colegul bătut de un interlop în timp ce aplana un conflict au procedat corect. Poliția spune că oamenii legii au prevenit escaladarea conflictului.

„Având in vedere diversele opinii apărute în spațiul public cu privire la o posibilă lipsă de reacție a polițiștilor, facem următoarele precizări: Nu se poate lua în discuție o lipsă de reacție, ci o corectă evaluare a situației de fapt, astfel încât conflictul să nu escaladeze și să nu survină rănirea altor persoane.

CITEŞTE ŞI: Poliţiştii ies în stradă! Nu-i mai interesează restricţiile: Vrem banii!

Esențial de precizat este că, bărbatul a fost imobilizat la fața locului de către ceilalți polițiști, care se aflau în misiune. Reamintim că acesta a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior primind mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, în prezent aflându-se în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș”, anunţă poliţia.

Individul a ajuns după gratii

Un individ de 41 de ani, cunoscut ca un apropiat al interlopilor din Timișoara, a ajuns după gratii, după ce a lovit cu pumnul un polițist.

Agresiunea a avut loc în parcarea unui centru comercial, iar camerele de supraveghere au surprins momentul.

Agentul și colegii săi verificau dacă magazinele se închid la ora stabilită, când au observat în parcare mai multe persoane care se ceartau.

Oamenii legii au intervenit, iar unul dintre scandalagii, deranjat, s-a îndreptat către agent și l-a lovit direct în față.

Agresorul a fost reținut imediat, iar judecătorii au decis arestarea lui pentru 30 de zile. Individul este cercetat pentru ultraj, lovire și alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here