Iohannis: Respectarea normelor sanitare și vaccinarea sunt vitale

Preşedintele Klaus Iohannis susține că revenirea la şcoală, cu prezenţă fizică, este esenţială şi depinde de respectarea normelor sanitare şi de vaccinarea anti-COVID.

„Pentru elevi, această perioadă a fost una grea, în care au trăit experienţe diferite, în funcţie de posibilităţile tehnice, de implicarea şi de flexibilitatea cadrelor didactice, de susţinerea şi de resursele părinţilor. Nici pentru cadrele didactice nu a fost o perioadă uşoară. Dascăli cu vocaţie din întreaga ţară au pregătit lecţii şi au derulat orele online cu elevii lor. Mulţi dintre ei nu s-au limitat la a trimite fişe sau teme electronic, ci şi-au ţinut orele live, pe diverse platforme, au inovat prin forme alternative pentru a menţine vie interacţiunea cu elevii lor. Iar toate aceste eforturi se văd şi merită apreciate.

Revenirea la şcoală, cu prezenţă fizică, a fost şi este esenţială. Dar ea depinde de responsabilitatea fiecăruia dintre noi – respectarea normelor sanitare şi vaccinarea sunt vitale!”, a transmis Klaus Iohannis, la Gala Premiilor pentru Directorii Anului 2021.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.