vineri, iulie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăFlorin Roman şi-a dat demisia din funcţia de ministru al Cercetării, după...

Florin Roman şi-a dat demisia din funcţia de ministru al Cercetării, după scandalul plagiatului: Domnule Cioloș, ne vedem în instanță!

-

Florin Roman şi-a dat demisia din funcţia de ministru al Cercetării, după scandalul plagiatului. „Cu cel care a coordonat tema și atacul, dl Dacian Cioloș ne vedem în instanță”, a transmis Roman.

Premierul Nicolae Ciucă i-a cerut lui Florin Roman să clarifice acuzaţiile de plagiat care îi sunt aduse cu privire la lucrarea de masterat. La scurt timp, Florin Roman și-a anunțat demisia pe Facebook.

„Am înaintat azi demisia din funcția de ministru, mulțumind premierului și echipei guvernamentale. Când albul devine negru, când orice vorba îți este răstălmăcită, când îți asumi erori materiale, dar se ajunge la linșaj din prima zi de mandat, este prea mult. Nu vreau ca acest scandal sa afecteze activitatea Executivului. Cu cel care a coordonat tema și atacul, dl Dacian Cioloș ne vedem în instanță.

Mi-a lipit eticheta de plagiator fără ca o instanța sau comisie să dea un verdict. În rest, celor care au pus ochii pe cele 2 miliarde de euro pentru “conectarea” in regim de monopol la digitalizare, va spun un singur lucru: Ați învins! Nu ați reușit sa ma acuzați de fapte penale, dar ați dus la demisia unui ministru pe neglijente din CV. Plec din funcția de ministru cu fruntea sus! Așa sa îmi ajute Dumnezeu!”, a scris Florin Roman, pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...