Europarlamentarul PSD Mihai Tudose, reacție la economisirea gazelor și energiei: ”Am împuşcat noi, poporul român, doi oameni în ziua de Crăciun fiindcă au ţinut poporul în frig şi foame, ca să o luăm de la capăt?

Mihai Tudose, sursa: FB

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a declarat că românii nu au împuşcat ”doi oameni în ziua de Crăciun pentru că au ţinut poporul în frig şi foame” (făcând referire la fostul cuplu prezidențial comunist, Elena și Nicolae Ceaușescu, n.red.), dar acum se reiau restricţiile la energie,

“Nu se poate aşa ceva. Am împuşcat noi, poporul român, doi oameni în ziua de Crăciun, fiindcă au ţinut poporul în frig şi foame, ca să o luăm de la capăt? Şi nu se poate aşa ceva”, a explicat Mihai Tudose, potrivit g4media.ro.

“Partea de economie energetică, de eficienţă energetică, este binevenită din toate punctele de vedere. Au fost blocurile făcute pe vremea aia înainte de 90, aţi văzut ce înseamnă anvelopare, la asta se referă până la urmă. Nu fac economie dacă sting un bec sau dacă dau centrala la 19 grade, în condiţiile în care eu pierd foarte multă energie, prin pereţi, prin geamuri, la clădirile publice, la locuinţele persoanelor. Sunt proiecte şi programe europene, sunt bani europeni, facem anvelopare, eficienţă energetică, ca să vorbim în limbaj de Bruxelles. Asta e în regulă. Şi atunci, cu eficienţă energetică, câştigi 15- 20 – 30%, în anumite cazuri, reduci consumul ceea ce uşurează şi povara financiară pe consumator, că plăteşte mai puţin, devine mai eficient. Lucrurile au evoluat, au alt randament, acea eficientizare energetică dusă până la capăt. Dar ideea asta de a economisi, de a sta pe întuneric, de a sta în frig, nu sunt de acord”, a afirmat Mihai Tudose. 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.