Cozmin Guşă aruncă BOMBA: Diana Şoşoacă va câştiga alegerile prezidenţiale!

Diana Sosoaca. Sursa foto: Digi24
Diana Sosoaca. Sursa foto: Digi24

Analistul politic Cozmin Gușa arată că „Diana Şoşoacă o vă bate pe Kovesi la prezidențialele din 2024″.

CITEŞTE ŞI: Şoşoacă îl apostrofează pe Isărescu: Care este rezerva totală de aur a României, unde este deținută?

El a explicat că la alegerile prezidențiale din 2024 principala bătălie se va da între senatorul Diana Șoșoacă și Laura Codruța Kovesi, dintre care, potrivit lui Gușă, victorioasă va ieși Diana Șoșoacă, președintele partidului S.O.S. România.

„Diana Iovanovici-Șoșoacă are cele mai mari șanse să facă bine pentru Romania că președinte”, a declarat Gușa într-o emisiune online realizata de Adriana Bahmuțeanu.

Gușă a mai arătat că Șoșoacă are o popularitate mai mare în rândul romanilor decât Iohannis.

„Ca popularitate, Diana Șoșoacă are un scor la fel ca al lui Kovesi – o simpatie de 30-33, pe segmente de electorat diferit”, a declarat Cozmin Gușa. El a invocat în acest sens un sondaj prezentat de prietenul sau de la PSD, Vasile Dîncu, dar și discuții cu sociologul Mirel Palada.

Kovesi ar fi şi ea favorită

Gușă a mai arătat că în 2024 principalii candidați la Președinția României vor fi Diana Șoșoacă și Kovesi, pe lângă care candidații de la PSD și PNL nici nu contează.

„Este o luptă la baionetă între reprezentanta factorului extern, Laura Kovesi, și cea a factorului național, Diana Șoșoacă”, a mai explicat Gușă care a recunoscut că votul „poporului amărât” a fost câștigat deja de Diana Șoșoacă.

Și Adriana Bahmuțeanu i-a dat dreptate lui Cozmin Gușă, spunând că e „convinsa că vă ieși Diana – e mult mai populară decât Kovesi, se vede când mergi cu ea pe stradă”.

Și sociologul Vasile Dîncu arătase că senatoarea Diana Șoșoacă este primul loc intre politicieni în care românii au „foarte multa încredere”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.