Ciolacu, despre actuala coaliţie: Este condamnată să guverneze până în 2024

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că niciun social-democrat nu a negociat cu președintele Klaus Iohannis formarea Guvernului și că discuţiile au avut loc doar între partide. El a subliniat că actuala coaliţie este condamnată să guverneze până în 2024.

„Nu am negociat cu preşedintele României absolut deloc, absolut nimic. Nu am avut nicio discuţie până ne-am creionat (n.r. Guvernul) Nu am avut nicio negociere eu personal şi nu cred că vreun coleg de-al meu a avut. Mai trebuia să vorbesc eu cu preşedintele ca să vedem că în România sunt trei crize majore? Nu m-am luptat cu preşedintele. Să se lupte în continuare (n.r. Iohannis), nu am nicio problemă. Repet, eu nu am duşmani, ci adversari politici. Domnul Iohannis a fost, cu adevărat, un adversar şi rămâne, în continuare, un adversar al PSD. Dacă îşi va schimba discursul şi abordarea faţă de PSD, e cu totul altceva. Eu mă aşteptam, după ce a început al doilea mandat, preşedintele să nu se mai implice”, a spus preşedintele PSD la TVR 1, potrivit Agerpres.

Liderul PSD a mai spus că actuala coaliţie este condamnată să guverneze până în 2024.

„În acest moment avem un Guvern stabil. Acest guvern nu e suficient să fie stabil, el trebuie să fie şi eficient. Am făcut o concesie cu premierul, ca la prima rotaţie să fie domnul Ciucă. Eu cred că am procedat corect. Nu poţi să stai deoparte. A fost decizia corectă într-un moment dificil prin care trecea România – avem o criză economică, avem o criză sanitară şi aveam şi o criză politică. Nu mi-am schimbat părerea. A fost o guvernare dezastruoasă (cea anterioară n.red.)”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here