Cinci penelişti vor la Primăria Capitalei: Petre Roman, Ludovic Orban, Cristian Buşoi, Costică Canacheu şi Gheorghe Udrişte

Petre Roman
Petre Roman a rămas fără fotoliul de senator și îl vrea pe cel de primar general

În competiţia internă din PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei s-au înscris cinci persoane: Petre Roman, Ludovic Orban, Cristian Buşoi, Costică Canacheu şi Gheorghe Udrişte, a anunţat duminică prim-vicepreşpedintele PNL Teodor Atanasiu.

Întrebat dacă şi-a depus sau îşi va depune candidatura în competiţia internă pentru desemnarea candidatului PNL la Primăria Bucureşti, Teodor Atanasiu a răspuns că nu a făcut acest lucru, precizând că sunt, în schimb, alţi cinci colegi de-ai săi care şi-au depus candidaturile.

„Nu mi-am depus candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti, dar avem colegi de partid care şi-au depus această candidatură. Noi avem un proces de selecţie internă a acestor candidaţi, un proces de selecţie care în luna noiembrie ne va da toate elementele pentru a lua decizia. Probabil pe la sfârşitul anului vom veni să ne prezentăm candidaţii”, a spus Atanasiu.

Teodor Atanasiu, care este copreşedintele organizaţiei PNL Bucureşti, a spus că în competiţia internă din PNL sunt cinci candidaţi la Primăria Capitalei şi 29 la primăriile de sector.

Întrebat cine sunt candidaţii pentru Primăria Capitalei, Atanasiu i-a nominalizat pe Petre Roman, Ludovic Orban, Cristian Buşoi, Costică Canacheu şi Gheorghe Udriște.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.