Care va fi primul șantier din România monitorizat cu ajutorul dronelor

Centura-Tecuci-sursa: Ziarul Tecucean

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, susține că primul şantier din țară a cărui activitate va fi monitorizată, prin intermediul dronelor, va fi cel al Drumului de Centură al municipiului Tecuci, proiect început în urmă cu 13 ani și încă nefinalizat.

„Am aflat o chestiune de Cartea Recordurilor, recunosc că nu am ştiut că de 13 ani se lucrează la Centura de la Tecuci şi am înţeles că este un record absolut. Iam informat la rândul meu că, pe proiectul pe care l-am anunţat – de a urmări şantierele din ţară cu drone, direct – primul proiect pe care o să-l urmăresc şi o să-l vedem live pe site-ul ministerului este ăsta. Asta este ceva de domeniul incredibilului, ca de 13 ani să se lucreze. Zici că e centura Parisului”, a declarat Sorin Grindeanu, sâmbătă, la Galaţi. 

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a făcut o vizită, sâmbătă, pe şantierul podului suspendat peste Dunăre de la Brăila. A urmat o întâlnire cu autoritățile locale și judeȚene din Galați, parlamentari și europarlamentari PSD, la Complexul Muzeal de Științele Naturii din Galați.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here