ANSVSA a aplicat amenzi în valoare de 524.500 de lei

Agenţiei pentru Calitatea şi Marketingul Produselor Agroalimentare Adevărul despre Produse retailul alimentar românesc prețurile au explodat

Inspectorii sanitari-veterinari au aplicat 86 de amenzi, în valoare de 524.500 de lei, în timpul controalelor efectuate la nivel naţional, în perioada premergătoare sărbătoririi zilei de 1 mai.

Au fost emise două ordonanţe privind suspendarea temporară a activităţii, fiind confiscată şi denaturată cantitatea de 127.43 kg de produse alimentare. Printre neregulile constatate de inspectorii sanitari-veterinari se număra nerespectarea normelor privind condiţiile de depozitare, etichetare, ambalare şi manipulare a produselor alimentare, nerespectarea normelor sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor privind întreţinerea spaţiilor de prelucrare.

Potrivit ANSVSA, în 29 aprilie au fost controlate 579 de unităţi, dintre care 292 de unităţi de alimentaţie publică, 30 de pensiuni turistice, 10 unităţi de catering, 30 unităţi de cofetărie/patiserie, 25 de laboratoare de cofetărie, 34 de unităţi tip supermarket/hipermarket, 86 de magazine alimentare şi 74 de alte tipuri de unităţi, potrivit .g4media.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here