Accident cu victime numeroase după ce un microbuz s-a lovit de o mașină pe Valea Oltului. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

sursa : ISU
sursa : ISU

Aproximativ 10 de persoane au nevoie de îngrijiri medicale după ce un autoturism a pătruns pe contrasens și a lovit frontal un microbuz plin cu călători care, ulterior, s-a răsturnat. Accidentul s-a produs pe Valea Oltului, pe DN7, în județul Vâlcea. La fața locului intervin echipaje de la Ambulanță, SMURD, Pompieri și Poliție din județele Vâlcea și Sibiu.

Potrivit primelor informații, în microbuz se aflau 19 călători, iar în autoturismul care a pătruns pe contrasens erau două persoane. Cel puțin nouă persoane au suferit traumatisme și au nevoie de îngrijirea medicilor. Pe șoseaua care leagă orașele Râmnicu Vâlcea și Sibiu s-au deplasat patru autospeciale SMURD, șapte ambulanţe SAJ, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și două echipaje descarcerare. Din județul Sibiu au fost trimise în ajutor două ambulanţe de la SAJ, două autospeciale SMURD şi o autospecială pentru transport victime multiple. Traficul în zonă se desfășoară pe un singur fir.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN7 Râmnicu Vâlcea– Sibiu, în localitatea Câineni (judeţul Vâlcea) a avut loc o coliziune între un  autoturism şi un microbuz. Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ”, a anunțat Poliția Română.

Autoritățile județene au activat Planul Roșu de Intervenție. Informațiile arată că toate persoanele rănite sunt conștiente. Printre cei răniți nu se află nici un copil.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here