VIDEO Șef de Poliție, demis după a snopit în bătaie un bărbat culcat la pământ

Sef de politie bataus, captura video
Sef de politie bataus, captura video

Este anchetă la Bolintin Vale, după ce șeful Poliției a fost filmat în timp ce lovește cu un bărbat încătușat și aflat la pământ. Comisarul de poliție bătăuș a fost demis, iar Ministerul de Interne va trimite Corpul de control la IPJ Giurgiu. 

În filmarea care a fost postată pe rețelele de socializare se vede cum un bărbat întins pe jos este lovit în mod repetat și înjurat de un polițist în civil, în fața altor polițiști și militari, care nu intervin în niciun fel.

Bătăușul este chiar șeful poliției Bolin Vale, care este acum cercetat penal pentru purtare abuzivă și a fost demis.

sursa video: Facebook

„Cu privire la modul de interventie al polițiștilor la un eveniment petrecut în data de 18 aprilie 2020, a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, cercetările fiind preluate de către unitatea de Parchet competentă”, se arată într-un comunicat al Poliției, citat de Digi24.

Polițiștii au intervenit pe 18 aprilile pentru a aplana un conflict între mai multe persoane. La fața locului, scandalagii au fost așezați la pământ și cu mâinile legate. Persoanele care au participat la petrecere au fost amendate cu o sumă totală de 13.000 de lei.

Scandal cu bâte și pietre. Opt persoane au fost reținute

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here